25. april starter Tusentråkk, vårens store sykle- og gåkampanje i Kristiansandsregionen. Det gjelder å komme seg til og fra jobb, undervisningssted, eller andre daglige gjøremål til fots eller på sykkel så mange dager du kan. Påmelding og registrering av sykkeltur eller gåtur foretas på www.jegkjorergront.no fra 25. april. Og husk: det er ingen påmeldingsavgift! Alle over 15 år oppfordres til å ta frem sykkelen og joggeskoene og bli med!

Også i år er det flotte premier, men konseptet er litt annerledes: De tusen deltakerne som har registrert flest poeng etter tre uker, får enten sykkeljakke eller teknisk t-skjorte! Det trekkes også flotte uke- og sluttpremier og r fine vervepremier.

For påmelding, info om premier, verving og konkurranseregler: www.jegkjorergront.noTusentråkk banner

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. april 2012 | Skriv ut siden