Vest-Agder fylkeskommune har mottatt brev fra daglig leder i Kristiansand bompengeselskap AS, Lister bompengeselskap AS og Hidra bompengeselskap AS der det bes om at den enkelte aksjonær avklarer om nye representanter ønskes foreslått til styrene i de tre selskapene. Generalforsamlingene i selskapene avholdes fra april og utover våren. Fylkesutvalget oppnevnte tidligere denne uken hvilke fylkespolitikere som Vest-Agder fylkeskommune vil ha med som styremedlemmer i de tre bomselskapene i fylket.

Til styret for Lister bompengeselskap ble valgt Svein Bringsjord (H) som styremedlem og leder, med Sally Vennesland (H) som vararepresentant. Jørg Magne Hadland (KrF) som styremedlem og nestleder med Oddlaug Tjomsland (KrF) som vararepresentant. Som de to øvrige styremedlemmene ble valgt Janne Karin Nesheim (Ap) og Anju Chaudhary (FrP) med vararepresentanter henholdsvis Øystein Olsen (Ap) og Rolf Hugo Williamsen (FrP).

Til styret for Hidra bompengeselskap AS ble Sigmund Oksefjell (SP) valgt som styremedlem og leder med Sally Vennesland (H) som vararepresentant, Som styremedlem og nestleder ble valgt Anne Bystadhagen (Ap) med Øystein Olsen (Ap) som vararepresentant. Som fylkeskommunens tredje styremedlem valgte fylkesutvalget Anne Margrethe Larsen (V) med Oddlaug Tjomsland (KrF) som vararepresentant.

Til styret for Nye Kristiansand bompengeselskap AS valgte fylkesutvalget Toril Runden (Ap) som styremedlem og nestleder med Oddny Omdal (KrF) som vararepresentant. Videre ble Harald F. Andersen (H) valgt som styremedlem med Kåre Glomsaker (Frp) som vararepresentant.
Bomstasjonen på E39 Kvinesheia

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer

Siste fra Politikk

 • Janne -Karin -Nesheim
  av jto, 16.04.19

  Fylkestingsrepresentant Janne Karin Nesheim fra Arbeiderpartiet har søkt om fritak

  Les mer
 • Harald -Fauskanger -Andersen
  av jto, 09.04.19

  Interpellasjon om Jernbaneforums Sørs fremtidige prioritereringer

  Les mer
 • Klimasterik Logo
  av jto, 08.04.19

  Interpellasjon om klimastreik og fravær

  Les mer