Roger Grubben og Espen Nordby Andersen tilsatt som nye trenere for skiskytterlandslaget. Roger Grubben er ansatt på Sirdal videregående skole. Han har også tidligere vært norsk landslagstrener i perioden 2002-2006. Han var i mange år Ole Einar Bjørndalen sin personlige trener. Trenerduoen Grubben/Nordby Andersen er engasjert i jobben frem til Sotsji-OL i 2014. -Vi skal være med å utvikle og prege internasjonal skiskyting. Jeg har lyst til å se på de fire siste årene. Årets sesong var ikke spesielt bra, men den før der var eksepsjonelt bra. Vi må være nøye på at vi tar med oss det som er gjort, men også finne de riktige endringene. Det som blir krydderet på toppen, sier Grubben til NTB.

-Forbundet har gjort et godt valg med å ansette de to. Dette er nok de beste trenerne Norge kunne sette inn på herresida akkurat nå, sier NRKs skiskytterekspert Ola Lunde. Ole Einar Bjørndalen har tidligere karakterisert Grubben som «verdens beste skiskyttertrener».

av Torkelsen, Jan H., publisert 18. april 2012 | Skriv ut siden