Statistisk sentralbyrå har nå presentert tall over hvor mange som ble skadet eller drept i løpet av årets fire første måneder. Tallene viser en økning i antall trafikkskadde i år i forhold til samme periode i fjor. Mens antallet i fjor var 87 skadde i løpet av perioden januar til og med april var antallet i år økt til 99 skadde. Også antall trafikkulykker økte fra 57 i perioden i fjor til 63 ulykker i år. Heldigvis er tallet på trafikkdrepte i Vest-Agder redusert til en person i år i forhold til to omkomne i fjor.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. mai 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer