– Vi oppfordrer folk til å melde seg på. Det er mange som allerede både sykler og går i kommunene som er med på aksjonen, så det er bare å melde seg på og bli med. Det er gratis, og det eneste du risikerer er å vinne fine premier, sier Tusentråkk-sjef Siri Gilbert.
Hun forteller at det er noe færre påmeldte etter to uker i år, enn det har vært de siste årene.

– Det henger nok sammen med at vi forandret opplegget i år, og ikke premierer de 1000 første som melder seg på. Fordelen med den nye ordningen er jo at flere får sjansen til å vinne de flotte premiene, ikke bare de som fikk meldt seg på med én gang. Har du lyst til å få trim samtidig som du gjør en innsats for miljøet, er det bare å registrere seg og bli med på årets Tusentråkk, sier Gilbert.

Hun oppfordrer også de som allerede har begynt poenghøstingen å verve naboen, en kollega eller en bekjent til å bli med.

– Alle som har vervet minst én deltaker, er med i trekningen av fem gavekort på sportsutstyr til en verdi av 500 kroner. Verver du minste tre, får du et praktisk førstehjelpsskrin. Toppververen etter at Tusentråkk er slutt 8. juni, blir belønnet med et gavekort på 1000 kroner. Det kan vedkommende bruke til å kjøpe sportsutstyr, forteller Siri Gilbert.

Du melder deg på på www.jegkjorergront.no

På kampanjesiden kan du også lese hvilke 10 som stakk av med de første ukepremiene. Og fortsatt er det mange ukepremier som venter på nye eiere.

BILDTEKST:
Henrik Hægeland var en av de mange som fikk hjelp at Steinar Sæbø fra Pedalen på åpningsdagen av Tusentråkk. (Foto: Bjørne Jortveit)

av John Sverre Karterud/ Kristiansand kommune, publisert 10. mai 2012 | Skriv ut siden