Det arbeides for tiden betydelig i fjellheimen i Øvre Sirdal. I dag starter Risa i Sirdal mandag med snørydding på fylkesveien mellom Sirdal og Brokke i vernesonen over til Setesdal. Åpning er satt til søndag 20.mai kl. 12.00. Brøytemannskapene er kommet igjennom over til Lyse og her er åpningen rett rundt hjørnet. Inn mot helgen i forrige uke ble det gjennomført etterarbeid i form fresing/høvling tilbake mot Sirdal. Det kom noe nysnø den siste uken. Vinden bygget opp snøfonner på oppfrest veg. Det førte til at en har måttet gå tilbake å frese opp igjen enkelte steder.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. mai 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer