Det arbeides for tiden betydelig i fjellheimen i Øvre Sirdal. I dag starter Risa i Sirdal mandag med snørydding på fylkesveien mellom Sirdal og Brokke i vernesonen over til Setesdal. Åpning er satt til søndag 20.mai kl. 12.00. Brøytemannskapene er kommet igjennom over til Lyse og her er åpningen rett rundt hjørnet. Inn mot helgen i forrige uke ble det gjennomført etterarbeid i form fresing/høvling tilbake mot Sirdal. Det kom noe nysnø den siste uken. Vinden bygget opp snøfonner på oppfrest veg. Det førte til at en har måttet gå tilbake å frese opp igjen enkelte steder.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. mai 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer