Vedtektsendringer i Sparebanken Sør har medført må det foretas nyvalg til forstanderskapet i banken. Offentlige representanter reduseres fra fem medlemmer og fem varamedlemmer til tre medlemmer og tre varamedlemmer, fordelt med en representant fra hver fylkeskommune. Dette medfører at det fra Vest-Agder skal velges et medlem og et varamedlem. Fylkesutvalget har valgt Harald Fauskanger Andersen (H) som medlem og Jan Egil Salvesen som varamedlem i forstanderskapet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 14. mai 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Fakta Om Det Nye Fylkestinget
  av jto, 16.09.19

  Fakta om det nye fylkestinget i Agder fylkeskommune

  Les mer
 • Valglogo
  av jto, 12.09.19

  Representantene i det nye fylkestinget

  Les mer
 • Valgurne Illustrasjon
  av jto, 11.09.19

  Valgresultat for fylkestingsvalget

  Les mer