Vedtektsendringer i Sparebanken Sør har medført må det foretas nyvalg til forstanderskapet i banken. Offentlige representanter reduseres fra fem medlemmer og fem varamedlemmer til tre medlemmer og tre varamedlemmer, fordelt med en representant fra hver fylkeskommune. Dette medfører at det fra Vest-Agder skal velges et medlem og et varamedlem. Fylkesutvalget har valgt Harald Fauskanger Andersen (H) som medlem og Jan Egil Salvesen som varamedlem i forstanderskapet.

av Torkelsen, Jan H., publisert 14. mai 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Janne -Karin -Nesheim
  av jto, 16.04.19

  Fylkestingsrepresentant Janne Karin Nesheim fra Arbeiderpartiet har søkt om fritak

  Les mer
 • Harald -Fauskanger -Andersen
  av jto, 09.04.19

  Interpellasjon om Jernbaneforums Sørs fremtidige prioritereringer

  Les mer
 • Klimasterik Logo
  av jto, 08.04.19

  Interpellasjon om klimastreik og fravær

  Les mer