Forstanderskapet i Sparebanken Sør vedtok 27. mars etablering av Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør. I henhold til vedtektene i stiftelsen skal Vest-Agder fylkeskommune velge et medlem og et varamedlem for fire år til stiftelsens generalforsamling. Som en overgangsordning velger denne gang Vest-Agder fylkeskommune et medlem og et varamedlem for tre år, det vil si frem til valget våren 2015. Fylkesutvalget valgte nylig Toril Runden (Ap) som fylkeskommunens medlem og Oddny Omdal (KrF) som varamedlem.

av Torkelsen, Jan H., publisert 14. mai 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Janne -Karin -Nesheim
  av jto, 16.04.19

  Fylkestingsrepresentant Janne Karin Nesheim fra Arbeiderpartiet har søkt om fritak

  Les mer
 • Harald -Fauskanger -Andersen
  av jto, 09.04.19

  Interpellasjon om Jernbaneforums Sørs fremtidige prioritereringer

  Les mer
 • Klimasterik Logo
  av jto, 08.04.19

  Interpellasjon om klimastreik og fravær

  Les mer