Forstanderskapet i Sparebanken Sør vedtok 27. mars etablering av Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør. I henhold til vedtektene i stiftelsen skal Vest-Agder fylkeskommune velge et medlem og et varamedlem for fire år til stiftelsens generalforsamling. Som en overgangsordning velger denne gang Vest-Agder fylkeskommune et medlem og et varamedlem for tre år, det vil si frem til valget våren 2015. Fylkesutvalget valgte nylig Toril Runden (Ap) som fylkeskommunens medlem og Oddny Omdal (KrF) som varamedlem.

av Torkelsen, Jan H., publisert 14. mai 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer