Forstanderskapet i Sparebanken Sør vedtok 27. mars etablering av Sparebankstiftelsen Sparebanken Sør. I henhold til vedtektene i stiftelsen skal Vest-Agder fylkeskommune velge et medlem og et varamedlem for fire år til stiftelsens generalforsamling. Som en overgangsordning velger denne gang Vest-Agder fylkeskommune et medlem og et varamedlem for tre år, det vil si frem til valget våren 2015. Fylkesutvalget valgte nylig Toril Runden (Ap) som fylkeskommunens medlem og Oddny Omdal (KrF) som varamedlem.

av Torkelsen, Jan H., publisert 14. mai 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer
 • Erklær Klimakrise Nå
  av jto, 13.06.19

  Innbyggerforslag - Erklær klimakrise nå - Vest-Agder

  Les mer