Den 24. mai hadde Vest-Agder-museet en vakker markering av at brannsikringen på Gimle gård er ferdig. Vest-Agder-museet ønsket å takke alle dyktige entreprenører, håndverkere og andre involverte for det omfattende arbeidet som er gjort på Gimle gård i forbindelse med brannsikringen. Gjestene fikk oppleve huset slik det skal være, uten innpakking, med møbler og gjenstander på sin riktige plass og et flott montert brannsikringsanlegg. Til stede var ordfører Arvid Grundekjøn som i sin tale uttrykte viktigheten av at Gimle gård er brannsikret.

Nå ser Vest-Agder museet ser frem til en ny sesong på Gimle gård fra 15. juni og ønsker alle velkommen til et flott åpningsarrangement på Gimle gård søndag 17.juni klokken 12.000

av Pettersen, Elin L. og Torkelsen, Jan H., publisert 8. juni 2012 | Skriv ut siden