Cornelis Vreeswijk skrev så spesielt og direkte at han «krøp under huden» på alle som fikk del i hans tekster. Hans engasjement for de «små» i samfunnet var så tydelig, hans kjærlighet i tekstene så direkte at han berører alle. Nå hylles og minnes han med de mest ønskede og tolkede visene i denne Kystkulturkonsert.

Billetter kan kjøpes på: Kilden.com – billetter eller program Telefon 905 81 111 Mail til billett@kilden.com I Kildens foaje klokken 11.00 – 19.00 mandag til fredag. Billeter fås også fra klokken 19.00 i Bendiksbukta på konsertdagen.

Vest-Agder fylkeskommune er en støttespiller bak arrangementet


av Torkelsen, Jan H., publisert 15. juni 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer