Afghanistans ambassadør for Norden, Manizha Bakhtari er hovedtaler når konferansen Kvinnestemmer arrangeres i Caledonian Hall i Kristiansand 22.september. under tittelen "Mitt valg" vil ambassadøren berette om sin bakgrunn og oppvekst, valg av karriere og hvordan hun kom til Norge. Hun deler også sine tanker om kvinner i Afghanistan, og om framtiden for kvinner i eget land og generelt. Konferansen er den første i forbindelse med jubileene for Camilla Collett 200 år og allmenn stemmerett 100 år i 2013.

Det vil bli distribuert en trykt brosjyre etter sommerferien. Arrangører er IMDI Sør, FN-sambandet, Vest-Agder fylkeskommune, Senter for Likestilling, Stemmerettskomiteen og flerkulturelle kvinnegrupper. Påmelding er på www.stemmerettsjubileet.va.no

Les mer her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. juli 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer