Afghanistans ambassadør for Norden, Manizha Bakhtari er hovedtaler når konferansen Kvinnestemmer arrangeres i Caledonian Hall i Kristiansand 22.september. under tittelen "Mitt valg" vil ambassadøren berette om sin bakgrunn og oppvekst, valg av karriere og hvordan hun kom til Norge. Hun deler også sine tanker om kvinner i Afghanistan, og om framtiden for kvinner i eget land og generelt. Konferansen er den første i forbindelse med jubileene for Camilla Collett 200 år og allmenn stemmerett 100 år i 2013.

Det vil bli distribuert en trykt brosjyre etter sommerferien. Arrangører er IMDI Sør, FN-sambandet, Vest-Agder fylkeskommune, Senter for Likestilling, Stemmerettskomiteen og flerkulturelle kvinnegrupper. Påmelding er på www.stemmerettsjubileet.va.no

Les mer her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. juli 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Janne -Karin -Nesheim
  av jto, 16.04.19

  Fylkestingsrepresentant Janne Karin Nesheim fra Arbeiderpartiet har søkt om fritak

  Les mer
 • Harald -Fauskanger -Andersen
  av jto, 09.04.19

  Interpellasjon om Jernbaneforums Sørs fremtidige prioritereringer

  Les mer
 • Klimasterik Logo
  av jto, 08.04.19

  Interpellasjon om klimastreik og fravær

  Les mer