Afghanistans ambassadør for Norden, Manizha Bakhtari er hovedtaler når konferansen Kvinnestemmer arrangeres i Caledonian Hall i Kristiansand 22.september. under tittelen "Mitt valg" vil ambassadøren berette om sin bakgrunn og oppvekst, valg av karriere og hvordan hun kom til Norge. Hun deler også sine tanker om kvinner i Afghanistan, og om framtiden for kvinner i eget land og generelt. Konferansen er den første i forbindelse med jubileene for Camilla Collett 200 år og allmenn stemmerett 100 år i 2013.

Det vil bli distribuert en trykt brosjyre etter sommerferien. Arrangører er IMDI Sør, FN-sambandet, Vest-Agder fylkeskommune, Senter for Likestilling, Stemmerettskomiteen og flerkulturelle kvinnegrupper. Påmelding er på www.stemmerettsjubileet.va.no

Les mer her.

av Torkelsen, Jan H., publisert 2. juli 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer