Da fylkestinget i Vestfold nylig avga høringsuttalelse til Nasjonal transportplan 2014-2023 var et enstemmig sentralt budskap et krav om rask utbygging av og økte statlige ressurser til Vestfoldbanen. Sammen med de andre Østlandsfylkene står også Vestfold fylkeskommune bak en høringsuttalelse om utbygging av hele Inter City-triangelet. Inter City-triangelet er det viktigste samferdselsprosjektet i landet. Miljø, sikkerhet, veivedlikehold, næringsliv, arbeidskraftsutveksling, distriktsutvikling og byutvikling er noen av områdene som vil påvirkes positivt med Inter City-utbyggingen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 3. juli 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Pengeseddelbunke
  av jto, 22.05.19

  Vel 6,5 spillemiddelmillioner til nærmiljøanlegg i Vest-Agder

  Les mer
 • Setesdalsbanen Sommeren 2019
  av jto, 15.05.19

  Sesongåpning på Setesdalsbanen

  Les mer
 • Bokbussgul
  av nist16, 13.05.19

  Bokåret 2019 - Turnéplan

  Les mer