Søndag 19. august, fra klokken 12.00 til 16.00 arrangeres den tradisjonelle og innholdsrike store familie og aktivitetsdagen på Vest-Agder-museet på Kongsgård i Kristiansand. Her blir det mye å både se og oppleve blant annet demonstrasjon av gammelt håndverk, aktiviteter og underholdning. Dette årlige arrangementet har vært en stor suksess for museet de seneste årene og en stor mengde publikummere har funnet veien til museet på østsiden av Kristiansand sentrum. Alle hus på museet er åpne, og i Konsul Mørchs kafé blir det mulig å kjøpe kaffe og nystekte vafler.

I år kan du oppleve brudefølge fra Setesdal, med spelemenn og dansere. Det er Bygland skule som gir deg denne opplevelsen. Det blir innkjøring av høy, skoing av hest, klipping av sau, snekkerverksted og ullverksted for barn, våpensmeden kommer og Baldrian og Musa kommer.
Barn i aktivitet ved Fylkesmuseet

av Torkelsen, Jan H., publisert 14. august 2012 | Skriv ut siden