Nytt lyspunkt for Sørvestbanen

Leder av Jernbaneforum Sør Thore Westermoen hadde en klar oppfordring til alle deltakerne på en jernbanekonferanse i Marnardal tidligere denne uken: - Vi må ha et samlet trykk fra Agder om jernbaneutbygging og togdrift! -Sørlandsbanen har et forvitringsperspektiv. Dersom det ikke gjennomføres en oppgradering så dør banen, sa han. Han understreket viktigheten av at det nå er klargjort at Vestfoldbanen skal forlenges i to spor frem til Porsgrunn. Da er neste skrittet for å få på plass en ny Sørvestbane en sammenkobling av Sørlandsbanen med Vestfoldbanen. -Så er det bare å jobbe seg videre sørover, poengterte han.

av Torkelsen, Jan H., publisert 14. september 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer