Onsdag ble det avholdt møte mellom representantene i fylkeskommunens hovedutvalg for samferdsel, areal og miljø og politisk og administrativ ledelse i Flekkefjord kommune. Møtet bekreftet det nære felleskapet mellom regional og lokal offentlig virksomhet for å sikre gode tjenester overfor innbyggerne og for videre samfunnsbygging. Ordfører Jan Sigbjørnsen orienterte om flere samarbeidstema knyttet til ny bybro som er påtrengende nødvendig, fastlandsforbindelse til Hidra, utbedring av fylkesvei 44 gjennom sentrum, nytt kulturhus, utvikling av stasjonsområdet og ny gangbro mellom de to bydelene i sentrum. Alt dette er prosjekter både fylkeskommunen og kommunen har fokus på.

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. september 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer