Vest-Agder fylkeskommunes kulturminnevernpris skal være en stimulans for kulturminnearbeidet i fylket. Den skal tildeles for særlig fortjenestefull innsats når det gjelder vern og vedlikehold av verneverdige bygninger eller andre anlegg, inklusive fornminner. Prisen kan tildeles enkeltpersoner, grupper av enkeltpersoner, organisasjoner og bedrifter, i spesielle tilfeller også kommuner. Kommuner, organisasjoner og privatpersoner kan sende inn forslag. Prisen ble delt ut for første gang i 2006. Retningslinjer for prisen, samt oversikt over tidligere prisvinnere, finnes på www.vaf.no.Selve prisen er på 50.000 kroner og en plakett.
Det brukes ikke eget søknadsskjema. Frist for innsending av forslag er 1. november.

av admin, publisert 19. september 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Pengeseddelbunke
  av jto, 22.05.19

  Vel 6,5 spillemiddelmillioner til nærmiljøanlegg i Vest-Agder

  Les mer
 • Setesdalsbanen Sommeren 2019
  av jto, 15.05.19

  Sesongåpning på Setesdalsbanen

  Les mer
 • Bokbussgul
  av nist16, 13.05.19

  Bokåret 2019 - Turnéplan

  Les mer