Det er nå kjent at Samferdselsdepartementet har oversendt de 60 millioner kronene som Kristiansandsregionen og fylkeskommunen har hatt avtale om å motta i år. Dermed er det klart at de krav som er blitt stilt til regionen fra departementet for å oppnå belønningstildelingen må anses som akseptert. Samtidig har Samferdselsdepartementet mottatt en rapport om Belønningsordningen for bedre kollektivtransport og mindre bilbruk i byområdene. Hovedkonklusjonen i rapporten er at ordningen med langsiktige belønningsavtaler bør videreføres, men innretningen bør endres. Rapporten peker blant annet på behovet for økte bevilgninger og en utvidelse av avtaleperioden.

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. oktober 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer