KKG:

"Vi presenterer stolt smakebiter fra språktreets forskjelligste grener i midttimene på mandag, tirsdag, onsdag og torsdag fra ca 11.30. Mandag: elever framfører tekster blant annet på russisk, tysk, pashto og swahili.Tirsdag: tekster på vietnamesisk og kinesisk (Pass på å få med deg Nobelpristageren Mo Yan opplest på originalspråk!) Onsdag: elever framfører tekster og egne dikt blant annet på dari, kinesisk og arabisk. Torsdag:elever framfører tekster på arabisk, polsk, russisk, latvisk og kurdisk. Vi viser også utstillingen Russlandia som tar for seg russisk kultur, litteratur og historie. Velkommen! Hilsen Line og Sissel på biblioteket"
Kvadraturen skolesenter:
Uken startet med sang og musikk ved Christoforos Schuff. Schuff er ortodoks prest og musiker (klipp fra YouTube). Du kan også lese mer her.
Tirsdag er det visning av filmen Et øyeblikks frihet, en annerledes film om mennesker på flukt. I lunsjen serverer AT internasjonal mat til elever og ansatte. Det blir underholdning i lunsjtimen onsdag.
Og torsdag arrangeres OD-dagen. Elevene skal også i år samle inn penger til Arc-Aids arbeid i Kenya.
Mandal VGS:
FN's internasjonale dag markeres i Åpen barnehage tirsdag 23. oktober med blant annet fotoutstilling av Sol Nodeland. Tema er Barnerettighetene.
Utstillingen er i barnehagens nye "verksted" og er åpen alle tirsdager i oktober og november fra kl 10-13. (Foto: Sol Nodeland)

av Cheryl Macdonald, publisert 23. oktober 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer