Utdanningsdirektoratet har nå sendt forslag til høringsbrev og høringsutkast til reviderte læreplaner i norsk, samfunnsfag, naturfag, matematikk og engelsk for grunnskolen og videregående opplæring til Kunnskapsdepartementet. Deretter vil departementet gi prinsipielle tilbakemeldinger til direktoratet, slik at læreplanene kan sendes på høring i desember. N Læreplanprosessen er en faglig og åpen, demokratisk prosess, hvor organisasjoner, fagmiljøer og ikke minst framtidige brukere av læreplanene får gi innspill gjennom en bred høring. Det er Kunnskapsdepartementet som fastsetter læreplanene, mens Utdanningsdirektoratet er delegert myndighet til å utarbeide høringsutkast, gjennomføre høring og utarbeide læreplanforslag.

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. oktober 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer
 • Lyngdal Vgs Åpningsarrangement 2019
  av jto, 29.10.19

  Flott opprustet skolebygg åpnet i Lyngdal

  Les mer
 • KKG Konferanse
  av jto, 29.10.19

  KKG lager møteplass for lærlinger og bedrifter

  Les mer