Fylkesutvalget besluttet tirsdag at Vest-Agder fylkeskommune skal bevilge 400 000 kroner i tilskudd til Vest-Agder-museet IKS og 100 000 kroner til Kristiansand kommune. Begge bevilgningene gjelder tiltak som inngår i utvikling av Odderøya som museumsområde. I strategisk handlingsplan for museumssektoren 2011-2020 har fylkeskommunen vedtatt å følge opp museumssektoren ved å bidra til utviklingen av Odderøya som museumsområde. Dette gjelder to områder. For det første et nytt formidlingsbygg for Vest-Agder-museet IKS og for det andre et regionalt konserveringssenter.

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. november 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer