Stortingets Kommunal- og forvaltningskomite besøkte Vest-Agder i går. Da fylkesordfører Terje Damman holdt en innledende orientering om regionale utfordringer vekket den unike modellen fylkeskommunen samarbeider med fylkets kommuner på komiteens interesse. -Det er nå inngått skriftlige samarbeidsavtaler mellom snart alle kommunene og fylkeskommunen, Ved årets utgang vil ventelig 14 av 15 avtaler være på plass. Avtalene er viktige verktøy som angir hva vi i fellesskap er enige om å løfte gjennom samarbeid. Det oppleves av begge parter som en god og ryddig måte å samarbeide på, sa fylkesordføreren.

av Torkelsen, Jan H., publisert 6. november 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • HU Utdanning Og Kompetanse 2019
  av jto, 12.11.19

  Forberedelsen til fire år med politisk virksomhet i gang

  Les mer
 • Bli Med På UFT
  av jto, 08.11.19

  Er du mellom 15-19 år? Bli med Ungdommens fylkesting

  Les mer
 • FT-web -22.10.19
  av jto, 16.10.19

  Følg fylkestingets møte 22. oktober direkte på web-TV

  Les mer