Fylkeskommunen starter nå søknadsrunden for ett nyopprettet bostedsdrosjeløyve i Farsund kommune med stasjoneringssted i Åpta. Er du interessert i å søke drosjeløyve må du sende inn søknad og legge ved alle nødvendige vedlegg. Søknadsskjema finner du her. Søknader uten dokumentasjon vil ikke bli behandlet. Søknadsfrist er mandag 26.november 2012.

Søkere må fylle kravene i yrkestransportloven, les mer om det her. Det er søker som må dokumentere eventuell praksis som drosjesjåfør, gjerne med attest fra arbeidsgiver samt dokumenter som viser omfang av kjøringen. Søkere som har startet eller vil starte på løyvekurs for å kvalifisere seg, kan komme i betraktning.

Ferdig utfylt søknadsskjema med vedlegg sendes Vest - Agder fylkeskommune, postboks 517 Lund, 4605 Kristiansand.

av Skomedal, Anne Siri, publisert 2. november 2012 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Taxi Skilt
  av jto, 15.04.19

  Endringar i regelverket for drosjer

  Les mer
 • El -bil Lading Skilt
  av jto, 12.04.19

  Vil ha plan for flere ladestasjoner for elbusser i Kristiansandsområdet

  Les mer
 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 09.04.19

  Forsinket saksbehandling i Stortinget medfører justering i bompengeinnkreving

  Les mer