Foreningen Transparency Internationals sitt formål er å motarbeide all former for korrupsjon, misbruk av stilling og posisjon, og å fremme åpenhet, ansvarlighet og integritet så vel i privat og offentlig sektor som i sivilsamfunnet. Dette skriver fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe (DEM) i en interpellasjon til fylkesordfører Terje Damman. _Demokratene mener at det viktig og riktig at, Vest-Agder fylkeskommune, nå blir medlem av, Transparency Norge. Støtter ordføreren Demokratene i dette, spør Kleppe.

Han viser til at I Norge rettes oppmerksomheten særskilt mot mangelfull åpenhet og korrupsjon i næringsvirksomhet, kommunal og statlig forvaltning, og politikk. Samtidig arbeides det  for å medvirke til utvikling av institusjonelle ordninger, regelverk og holdninger som sikrer effektiv bekjempelse av korrupsjon.

Fylkesordføreren gir sitt svar når fylkestinget samles til møte i april.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. mars 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Estland Kart Og Flagg
  av jto, 09.05.19

  Ungdommens fylkesutvalg skal på studietur til vennskapsfylke i Estland

  Les mer
 • HKU På Vennesla Bibliotek
  av jto, 24.04.19

  Vennesla kulturhus er blitt en solid kulturspreder

  Les mer
 • Klimasterik Logo
  av jto, 23.04.19

  Interpellasjon om klimastreik og fravær

  Les mer