Ungdomsbedriften Body Metal UB fra Lister videregående skole studiested Flekkefjord stakk av med fire priser på fylkesmessen Ungt Entreprenørskap i forrige uke. Salg- og markedsføringsleder Sondre Tveiten Gletne (til venstre), daglig leder Runa Kristin Johansen, økonomileder Elise Hjemlestad, HMS- og personalleder Linsey Røynestad og produktansvarlig Christoffer N. Lund var svært fornøyd. I april går turen videre til NM i Oslo.

Body Metal UB stakk av gårde med tre førsteplasser: Beste utstilling, beste HR-bedrift og beste ungdomsbedrift i Vest-Agder. De fikk også en andreplass for beste markedsføring. Til sammen 7500 kroner hanket ungdomsbedriften inn i premiepenger..

Elevene går andre året på salg- og service. De har solgt kroppspiercinger til venner, bekjente, familie og andre skoleelever. Bakgrunnen for forretningsideen var det mangelfulle markedet for kroppspiercinger i Flekkefjord og nabokommunene.

av Torkelsen, Jan H., publisert 11. mars 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer