Caroline Einen og Thomas Reiersen fra Mandal videregående skole har kvalifisert seg til finalekurset i den nasjonale kjemiolympiaden som skal holdes på Kjemisk institutt, Universitetet i Oslo i dagene 11.-15. mars. Det deltok totalt 169 elever fordelt på 74 skoler i 2. runde av den norske kjemiolympiaden 2013.

Caroline EinenThomas ReiersenDe 17 beste elevene i annen runde har blitt invitert til et kurs ved Universitetet i Oslo med en avsluttende finale. Caroline og Thomas er blant de 17 beste og skal konkurrere om å bli blant de fire som skal delta i den internasjonale kjemiolympiaden 14.-23. juli 2013 i Moskva, Russland.

Lenke til mer informasjon om kjemiolympiaden.             

av Torkelsen, Jan H., publisert 5. mars 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer