Hovedutvalg for kultur og utdanning har nå besluttet hvilke tre av utvalgets medlemmer som skal utgjøre utvalget til å befare utvalgte idrettsanlegg og gjennomgå årets søknader om spillemidler. De tre oppnevnte er: Benedichte Limmesand (H), Dan Marius Svendsen (Ap), Olav Haavorstad (KrF). Vararepresentant er Hele Bjerke Fredheim (Frp).

Hovedutvalget foretar en årlig fordeling av spillemidler til idrettsanlegg basert på innkomne søknader. Søknadsmassen er stor og det er tidkrevende å sette seg inn i detaljer rundt de enkelte søknadene. Hovedutvalget har praktisert å nedsette et representativt utvalg, som blir tatt med på en befaring av utvalgte idrettsanlegg fra den samlede søknadsmassen for å få en god innsikt i saksbehandlingen av spillemidlene.

Den økonomiske rammen tildeles av Kulturdepartementet i siste statsråd i april, fredag den 26. april. Fordelingssaken blir avklart i hovedutvalgets møte den 28. mai. Departementets frist for fordeling er satt til 1. juni.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. april 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • KS Medaljører 2019
  av jto, 25.06.19

  Fire politikerveteraner hedret

  Les mer
 • Klubbe
  av jto, 18.06.19

  Alle fylkeskommuner skal ha råd for ungdom, eldre og personer med funksjonsnedsettelse

  Les mer
 • FT-web 0619
  av jto, 14.06.19

  Følg fylkestingets junimøte direkte på web-TV

  Les mer