Statsråd Inga Marte Thorkildsen i Barne-, likestillings og inkluderingsdepartementet har sendt takkeskriv til fylkesordfører Terje Damman. Hun takker Vest-Agder fylkeskommune for samarbeidet om Stemmerettsjubileet 1913 - 2013.

I brevet viser hun til at i forbindelse med markeringen ble feståpningen i Kilden teater- og konserthus tidlig identifisert som et av de viktigste arrangementene i jubileumsåret. Statsråd Thorkildsen skriver at hun er blitt informert om det gode samarbeidet departementet har hatt med Vest-Agder fylkeskommune og fylkeskommunens medarbeidere, og ikke minst, prosjektleder Ragna Marie Henden. Hun takker særskilt for samarbeidet om mottakelsen etter feståpningen.

-Personlig var det en glede å være til stede og å få delta i forestillingen. På vegne av regjeringen vil jeg takke for et godt samarbeid om Stemmerettsjubileets feståpning 8. mars i Kilden teater- og konserthus, skriver statsråden.

av Torkelsen, Jan H., publisert 22. april 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Birte -Simonsen
  av jto, 07.03.19

  Birte Simonsen MDG: -Plastfri valgkamp?

  Les mer
 • Sørlandsbanen Foto:Jernbanedirektoratet
  av elma11, 27.02.19

  Arbeidet med høyhastighetsbane mellom Oslo og Stavanger må settes i gang raskt!

  Les mer
 • Forside Rapport ATP 2018
  av elma11, 22.02.19

  Belønningsrapporten for 2018 viser nedgang i personbiltrafikken i Kristiansand

  Les mer