NHO Agder, NODE og opplæringskontorene inviterer bedriftsledere og personal- og opplæringsansvarlige til TAF frokostmøte på Kvadraturen skolesenter 13. juni 2013 kl 0745. Hensikten er å motivere og inspirere bedriftene til å tilby elev- og læreplasser til søkere til TAF (Tekniske og Allmenne Fag), samt forankre TAF ordningen i bedriftenes strategier for rekruttering. Med dette ønsker en å oppnå et forutsigbart og jevnt inntak til TAF.

Søkerne er godt motiverte ungdommer som går ut av 10. klasse, og som i løpet av en fire-års periode kombinerer skolegang og opplæring i bedrift, med mål om å oppnå både fagbrev og studiekompetanse.

TAF-illustrasjonPå møtet vil det bli innlegg fra bedriftsledere og TAF lærling om erfaringer med TAF ordningen, om utfordringer og hvordan man har tilrettelagt for unge arbeidstakere i bedriftene. TAF er en spennende ordning som gir bedriftene gode muligheter til å rekruttere, skolere og skreddersy fremtidige ingeniører/sivilingeniører til sin virksomhet.

Arrangørene  håper at mange av medlemsbedriftene synes TAF er et spennende opplæringstilbud og ønsker å bli med i ordningen. Man har siden ordningen ble innført høstet mange gode erfaringer, og ønsker å dele disse med flere.

Se vedlagte invitasjon for mer informasjon om arrangementet, og sjekk gjerne ut infosiden http://www.taf.no/skolene/ostlandet-sorlandet/kvadraturen .

Påmeldingen sendes til Terje Skogen,  e-post:  tesk2@vaf.no eller på telefon til skolens sentralbord:  38 07 73 00

Arrangørene håper å treffe mange bedriftsrepresentanter til hyggelig frokost på Kvadraturen skolesenter 13. juni, og oppfordrer også bedrifter som allerede er aktive i TAF ordningen om å delta.

Invitasjon og program

 

 

 

 

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. juni 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer
 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer