Vest-Agder fylkeskommune starter nå søknadsrunde for to ledige drosjeløyver med tilslutningsplikt til Flekkefjord og Omegn Drosjesentral. Er du interessert i å søke drosjeløyve må du sende inn søknad og nødvendige vedlegg innen 21.oktober 2013.

For å få tildelt drosjeløyve må søkeren oppfylle krav om vandel, økonomisk evne og faglig kompetanse, les mer om det her. Bruk dette søknadsskjemaet for å søke.  Det er søker som må dokumentere eventuell praksis som drosjesjåfør, med attest fra arbeidsgiver og skiftoversikter som viser omfanget av kjøringen. Søkere som har startet på eller vil starte på løyvekurs for å kvalifisere seg kan komme i betraktning dersom det ikke er andre kvalifiserte søkere. Spørsmål kan rettes til Anne Siri Skomedal på mail ask@vaf.no eller telefon 380 74 784. Søknad og orginale attester sendes til Vest-Agder fylkeskommune, postboks 517 Lund, 4605 Kristiansand.

av ask, publisert 23. september 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer