Vest-Agder fylkeskommune starter nå søknadsrunde for to ledige drosjeløyver med tilslutningsplikt til Flekkefjord og Omegn Drosjesentral. Er du interessert i å søke drosjeløyve må du sende inn søknad og nødvendige vedlegg innen 21.oktober 2013.

For å få tildelt drosjeløyve må søkeren oppfylle krav om vandel, økonomisk evne og faglig kompetanse, les mer om det her. Bruk dette søknadsskjemaet for å søke.  Det er søker som må dokumentere eventuell praksis som drosjesjåfør, med attest fra arbeidsgiver og skiftoversikter som viser omfanget av kjøringen. Søkere som har startet på eller vil starte på løyvekurs for å kvalifisere seg kan komme i betraktning dersom det ikke er andre kvalifiserte søkere. Spørsmål kan rettes til Anne Siri Skomedal på mail ask@vaf.no eller telefon 380 74 784. Søknad og orginale attester sendes til Vest-Agder fylkeskommune, postboks 517 Lund, 4605 Kristiansand.

av ask, publisert 23. september 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stein Inge Dahn
  av jto, 14.03.19

  Vil til livs forurensningen som plastbrøytestikker medfører

  Les mer
 • Åpning Sikkerhetssenter Jon Georg Dale
  av jto, 12.03.19

  Ny sikkerhetshall ved Trafoen i Sørlandsparken åpnet av samferdselsministeren

  Les mer
 • Veiarbeid - Gravemaskin
  av jto, 11.03.19

  Driften av fylkesveiene ble i hovedsak gjennomført som planlagt i 2018

  Les mer