Sørlandsk lærerstevne er en etterutdanningsdag for ansatte i skoler og barnehager i Agder. Stevnet samler årlig rundt 2.500 deltakere på Campus Gimlemoen. Påmeldingen til denne høstens arrangement er avsluttet, endelig antall deltakere ble 2663. Det er Utdanningsforbundet i Vest-Agder og Aust-Agder som står bak Sørlandsk lærerstevne i samarbeid med fylkesmennene i Aust-Agder og Vest-Agder og Universitetet i Agder v/Avdeling for lærerutdanning.

Sørlandsk lærerstevne arrangerer også en læremiddelutstilling der ulike bedrifter og organisasjoner stiller ut og viser produkter med tilknytning til barnehage og skole.

Sørlandsk Lærerstevne er en stiftelse som Utdanningsforbundet i Aust-Agder og Vest-Agder står bak. Stiftelsens formål er: ”Sørlandsk lærerstevne vil samle ulike yrkesgrupper i barnehage, grunnskole og videregående opplæring for gjennom kurs, foredrag og diskusjon drøfte aktuelle pedagogiske og kulturelle spørsmål”.

av Torkelsen, Jan H., publisert 10. oktober 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer
 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer