Tirsdag 26. november gikk den andre av to fag-, svenne- og kompetansebrevutdelinger i Vest Agder av stabelen. Lyngdal var vertskap for et flott arrangement

Bildeserie fra arrangementet finner du her.

 

To av de vi snakket med rett etter utdelingen, var Tobias Briseid som mottok fagbrev i IKT-servicefaget og Gustav Vestvik Halvorsen som stolt kunne motta svennebrev i tømrerfaget.
Briseid skrøt av opplegget med utdelingen.
- Det var et veldig kjekt arrangement. Pizza og brus, og så en stilig utdeling. God underholdning var det også. Gustav og jeg er gamle kjente fra både ungdomsskole og videregående. Kjekt å ha et bilde sammen, sier Briseid, som foklarer at forsvaret er neste stopp.
- Nå blir det en tur i militæret, så får jeg se hva jeg gjør etterpå. Enten blir det mer studier eller å søke jobb.

 

To Brev 36 Of 40

Over 100 var møtt frem for å motta et rykende ferskt fag- svenne-, eller kompetansebrev på kulturhuset i Lyngdal. Fylkesordfører Terje Damman delte ut brevene sammen med leder av Yrkesopplæringsnemda Fred Skagestad.
Arrangementet ble innledet og avsluttet med sang og musikk av elever fra musikklinja på Lister videregående skole avd. Lyngdal.
I tillegg til de som stolt kunne motta sine bevis på avlagt og bestått prøve, deltok også rektorer, representanter fra opplæringskontorene og ansatte fra fagopplæringsavdelingen i fylket.

 

 

 

av Haldorsen, Even, publisert 27. november 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer
 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer