Fylkeskommunen blir tildelt omlag 4,5 millioner kroner over statsbudsjett for 2014, for å etablere et tilbud om generell studiekompetanse for lærlinger som har fullført og bestått fag- og yrkesopplæring. Tilbudsstrukturen kan dermed økes med tre klasser for skoleåret 2014-2015. Dette kom frem i siste møtet i fylkesutvalget.

Tilbudet innebærer at alle som fullfører og består sin yrkesfaglige utdanning for skoleåret 2013-2014 har rett til å søke opptak. Den nærmere lokalisering vil skje på bakgrunn av søkertall, og vil bli presentert i april 2014.

av Richardsen, Wanja, publisert 12. desember 2013 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Skolefrokost
  av jto, 25.04.19

  Elever i videregående skoler i Vest-Agder skal tilbys skolefrokost

  Les mer
 • Skolemotiv
  av jto, 12.03.19

  Fylkesutvalget anbefaler støtte til prosjekt for frilufts-skolefritidsordning i Hægebostad

  Les mer
 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer