Fylkestingsrepresentant Vidar Kleppe fra Demokratene har sendt en interpellasjon til fylkesordfører Terje Damman om fremtiden til Flekkefjord sykehus. Demokratene ber fylkeskommunen kjempe for at sykehuset skal bestå.

I interpellasjonen skriver representanten:
"Onsdag den 22.januar presenterte Sørlandet sykehus en sluttrapport for fremtidens sykehusstruktur. Den konkluderte med at fremtiden var ett stort nytt sykehus - konsekvensen av dette er at Flekkefjord sykehus, med de unike og gode kvaliteter som sykehuset innehar, nå kan bli ofret i kampen for en "gigant" - en stor enhet uten lokal troverdighet og nødvendig forankring i vestre del av fylket vårt.

Demokratene vil derfor på det sterkeste kjempe mot en nedbygging av sykehustilbudet i Flekkefjord. 

Våre medmennesker som i dag lurer på hva fremtiden for sykehuset i Flekkefjord vil bli - bør få klarhet i om fylkesordføreren og fylkestinget i Vest-Agder vil kjempe for at Flekkefjord sykehus også fremtiden skal bestå som et trygt og troverdig lokalsykehus."

Fylkesordfører Terje Damman vil gi sitt svar innen utgangen av april.

 

av Richardsen, Wanja, publisert 24. mars 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Politikk

 • Janne -Karin -Nesheim
  av jto, 16.04.19

  Fylkestingsrepresentant Janne Karin Nesheim fra Arbeiderpartiet har søkt om fritak

  Les mer
 • Harald -Fauskanger -Andersen
  av jto, 09.04.19

  Interpellasjon om Jernbaneforums Sørs fremtidige prioritereringer

  Les mer
 • Klimasterik Logo
  av jto, 08.04.19

  Interpellasjon om klimastreik og fravær

  Les mer