Kristiansand Havn åpnes opp for publikum lørdag 31.mai når "Regional Havnedag - Velg Sjøveien" arrangeres.

I samarbeid med Vest-Agder fylkeskommune arrangerer Kristiansand Havn "Havnedagen" lørdag 31.mai fra kl 11-15, og det legges opp til at dette blir en dag hvor både innbyggere, politikere, vareeiere og fagfolk sitter igjen med en positiv opplevelse og ikke minst en forståelse av hva en havn betyr for en region. Hele havneområdet fra fergeterminalen til Silokaia åpnes opp for publikum, og byr på spennende opplevelser, konkurranser og kanskje noen gode tilbud. De besøkende vil blant annet få anledning til å være med på ulike aktiviteter lagt inn i en havneløype. Havnas virksomhet vil reduseres denne dagen, men ikke stenges ned. Så her får du en unik mulighet til å oppleve en travel og vital havn på nært hold!

På denne siden finner du mer informasjon om "Havnedagen" og program.

av ask, publisert 30. april 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Stortingsbygget - Utsnitt
  av jto, 24.06.19

  90 belønningsmillioner til kristiansandsregionen

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 20.06.19

  Støtter bompengeopplegg for ny E39 mellom Lyngdal og Ålgård

  Les mer
 • Holdeplass Ved UiA
  av jto, 17.06.19

  Mye positivt i årsrapporten for 2018 fra Areal- og transportplansamarbeidet i Kristiansandsregionen

  Les mer