Årets lærlinger 2013 for Resepsjon-, Resataurant- og Matfag i Agder er kokk Angelica Jansen og konditor Edvin von Schlanbusch. Vinnerne ble hedret under Opplæringskontorets sommeravslutning på seilerhytta i Arendal den 18. juni. Der fikk de overrakt et flott diplom og en gavesjekk på 5000 kroner.

Begge vinnerne er ferdig med læretiden og er nå ute i ordinært arbeid. Angelica gjennomførte læretiden ved Kafe Kampus i Kristiansand og jobber nå som kokk ved Fiskeeksperten i Kristiansand. Edvin hadde sin læretid som konditor hos Baker Jørgensen i Arendal, hvor han nå er ansatt.

av Richardsen, Wanja, publisert 11. juli 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer
 • Kokkekonkurranse På Sam Eyde Vgs.
  av jto, 12.11.18

  Imponerende kvalitet på kokke- og servitørkonkurranse for lærlinger

  Les mer