Flekkefjord Kultursenter

Flekkefjord kultursenter. Foto: Helen&Hard

Det fjerde regionale kulturhuset i Vest-Agder er nå påbegynt i Flekkefjord. Fylkestinget besluttet i desember 2012 at fylkeskommunen skal bidra med 30 av de 130 millioner kronene byggeprosjektet er beregnet til å koste. Tidligere i år uttrykte byens ordfører Jan Sigbjørnsen at han er sikker på at bygget skal kunne bygges med god sikkerhetsmargin innen den rammen.

Lokalavisen Agder rapporterer om at en stor mobilkran nå  har inntatt kinokvartalet i Flekkefjord, der kulturhuset etterhvert skal reise seg. Samtidig er grunnarbeidene i full gang. Bunnplaten til kultursenteret er planlagt ferdigstilt i siste del av november. Da starter arbeidet med å reise bygget.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 28. oktober 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Nordberg Fort Hovedbygg
  av jto, 05.04.19

  Ny avtale om drift av Nordberg fort i Farsund

  Les mer
 • VAM
  av jto, 03.04.19

  Vil bidra til å sikre museumsgjenstander

  Les mer
 • Timenes Og Østensen
  av jto, 03.04.19

  Årets "spillemiddelutvalg" er nå oppnevnt

  Les mer