Den 15. desember åpnes Rona tannklinikk for ordinær drift med topp moderne utstyr i flotte lokaler i nyåpnede Rona senter. Den nye klinikken fører seg inn i rekken av en pågående modernisering av tannhelsetjenesten i Vest-Agder. - Målet er hele tiden å tilby de beste tjenester til alle våre pasienter, både barn, ungdom og voksne, sier fylkestannhelsesjef Terje Andersen. Og legger til at det nå jobbes spesielt for å øke gruppen av voksne betalende pasienter.

(Se bilder av ny logoprofil nederst i artikkelen)

Flere nye klinikker
De seneste årene har det vært gjort nye investeringer i lokaler og utstyr for å kunne tilby tidligere og nye pasienter den beste tannbehandling og service. I 2010 åpnet Vågsbygd tann- og spesialklinikk i Vågsbygd Amfi. I tillegg til vanlig tannbehandling utfører klinikken også implantatprotetikk og oralkirurgi ved klinikken. I tillegg tilbys behandling av pasienter med tannbehandlingsangst.

I tillegg til Rona tannklinikk åpner "nye" Vennesla tannklinikk den 5. desember. Klinikken er lokalisert på samme sted som tidligere, men har fått flunkende nytt inventar.

Også for voksne betalende pasienter
Tannhelsetjenesten skal primært behandle prioriterte pasientgrupper, herunder barn under 18 år, men ønsker samtidig å bli tydeligere på å tilby sine tjenester til den voksne delen av befolkningen. Det jobbes derfor konkret for å nå denne pasientgruppen, og det siste og synligste beviset på den pågående prosessen, er en flunkende ny logo for Tannhelsetjenesten i Vest-Agder. Det jobbes nå videre med ulike tiltak for best å kunne møte kravene til gruppen av betalende voksne.

Merk! Samtidig med åpningen av Rona tannklinikk vil Grim og Randesund tannklinikk bli lagt ned. Pasienter tilhørende Grim tannklinikk overføres til Sentraltannklinikken.
Pasienter tilhørende Randesund tannklinikk overføres til den nye klinikken på Rona.
Pasienter som har bostedsadresse Gimlekollen, Fagerholt, Justvik og Hånes, som inntil nå har gått hos Sentraltannklinikken, vil også bli overført til den nye klinikken på Rona.

av Richardsen, Wanja, publisert 1. desember 2014 | Skriv ut siden

Rona Tannklinikk Skilt

Rona Tannklinikk Skilt

Rona Tannklinikk Skilt
Tannhelsetjenesten i Vest-Agder logo

Tannhelsetjenesten i Vest-Agder logo

Tannhelsetjenesten i Vest-Agder logo
Tannhelsetjenesten i Vest-Agder - timekort

Tannhelsetjenesten i Vest-Agder - timekort

Tannhelsetjenesten i Vest-Agder - timekort

Priser og timebestilling:

Se nettsiden til de ulike tannklinikkene