Overrekkelsen av de fylkeskommunale priser og stipend fant sted i går under fylkestingets middag på Klubben, Kristiansand. – En stor ære, sier vinneren av fylkeskulturprisen 2014, Grete Salomonsen Hynnekleiv.

Det var fylkesordfører, Terje Damman og leder av hovedutvalg for kultur og utdanning, Olav Haavorstad som sto for selve overrekkelsen under en høytidelig seremoni foran fylkestingets medlemmer og samarbeidspartnere.

Prisvinnerne
På gruppebildet, bak fra venstre: Anne Tone Hageland (fylkeskultursjef i Vest-Agder), Terje Damman (fylkesordfører Vest-Agder), Bjarne Egil Abrahamsen (Vennesla, frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge i Vest-Agder), Jørn-Bjørn Fuller-Gee (skuespiller, Kristiansand, arbeidsstipend for kunstnere), Jonas Matzow Gulbrandsen (filmregissør, Kristiansand, kunstnerstipend), Ingvild Koksvik (musiker, Farsund, kunstnerstipend), Camilla Rozanski (kajakkpadler, Flekkefjord, idrettsstipend), Jan Freuchen (billedkunstner, Kristiansand, arbeidsstipend for kunstnere), Olav Haavorstad (leder av hovedutvalg for kultur og utdanning Vest-Agder).

På gruppebildet, foran fra venstre: Grete Salomonsen Hynnekleiv (filmskaper, Kristiansand, fylkeskulturprisen) og Ulrikke Benestad (manusforfatter, Kristiansand, kunstnerstipend).

Ikke tilstede: Andreas Tellefsen (billedkunstner, Kristiansand, kunstnerstipend) og Fredrik Limi (filmklipper, Mandal, utvekslingsstipend for kunstnere).

Les mer om prisvinnerne i vår tidligere omtale av saken.

av Richardsen, Wanja, publisert 17. desember 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Mye Gøy I Høstferien
  av jto, 12.09.19

  Søndagsåpne museer og høstaktiviteter

  Les mer
 • Kulturbygg I Songdalen Fasade
  av jto, 19.06.19

  15 millioner kroner i fylkeskommunalt tilskudd til kulturbygg i Songdalen

  Les mer
 • Fra Fyr Til Fyr
  av jto, 12.06.19

  Mange opplevelsesmuligheter på Lista søndag 16. juni

  Les mer