Overrekkelsen av de fylkeskommunale priser og stipend fant sted i går under fylkestingets middag på Klubben, Kristiansand. – En stor ære, sier vinneren av fylkeskulturprisen 2014, Grete Salomonsen Hynnekleiv.

Det var fylkesordfører, Terje Damman og leder av hovedutvalg for kultur og utdanning, Olav Haavorstad som sto for selve overrekkelsen under en høytidelig seremoni foran fylkestingets medlemmer og samarbeidspartnere.

Prisvinnerne
På gruppebildet, bak fra venstre: Anne Tone Hageland (fylkeskultursjef i Vest-Agder), Terje Damman (fylkesordfører Vest-Agder), Bjarne Egil Abrahamsen (Vennesla, frivillighetsprisen for arbeid med barn og unge i Vest-Agder), Jørn-Bjørn Fuller-Gee (skuespiller, Kristiansand, arbeidsstipend for kunstnere), Jonas Matzow Gulbrandsen (filmregissør, Kristiansand, kunstnerstipend), Ingvild Koksvik (musiker, Farsund, kunstnerstipend), Camilla Rozanski (kajakkpadler, Flekkefjord, idrettsstipend), Jan Freuchen (billedkunstner, Kristiansand, arbeidsstipend for kunstnere), Olav Haavorstad (leder av hovedutvalg for kultur og utdanning Vest-Agder).

På gruppebildet, foran fra venstre: Grete Salomonsen Hynnekleiv (filmskaper, Kristiansand, fylkeskulturprisen) og Ulrikke Benestad (manusforfatter, Kristiansand, kunstnerstipend).

Ikke tilstede: Andreas Tellefsen (billedkunstner, Kristiansand, kunstnerstipend) og Fredrik Limi (filmklipper, Mandal, utvekslingsstipend for kunstnere).

Les mer om prisvinnerne i vår tidligere omtale av saken.

av Richardsen, Wanja, publisert 17. desember 2014 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Nordberg Fort Hovedbygg
  av jto, 05.04.19

  Ny avtale om drift av Nordberg fort i Farsund

  Les mer
 • VAM
  av jto, 03.04.19

  Vil bidra til å sikre museumsgjenstander

  Les mer
 • Timenes Og Østensen
  av jto, 03.04.19

  Årets "spillemiddelutvalg" er nå oppnevnt

  Les mer