I følge marsrapporten fra Lister bompengeselskap er det registrert en betydelig vekst i trafikken på E 39 første kvartal i år. I løpet av de tre månedene er det passert henimot 30 000 flere kjøretøyer gjennom bomstasjonen på Kvinesheia enn hva som var registret i tilsvarende periode i fjor. Det utgjør en trafikkvekst på 8,3 prosent.

For de tre bomstasjonene i Listerregionen samlet er veksten i første kvartal på 5,1 prosent. Det er økning på fylkesvei 465 mellom Farsund og Kvinesdal med 5,7 prosent vekst i bompasseringer. På fylkesvei 43 mellom Farsund og Lyngdal er det registret nullvekst.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. april 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Samferdselsstatistikk 2018
  av jto, 24.05.19

  Rushtidsavgiften reduserer biltrafikken i Kristiansand

  Les mer
 • Tømmerstabel
  av jto, 23.05.19

  Agderfylkene får flere millioner til bedre forhold for tømmertransport

  Les mer
 • Akt Logo
  av jto, 22.05.19

  Svært positiv utvikling for Agder kollektivtrafikk AS

  Les mer