Tall fra Lister Bompengeselskap viser at det i løpet av årets åtte første måneder har vært en økning i antall passeringer i bomstasjonen på E-39 på Kvinesheia. I forhold til samme periode i fjor har veksten vært på 5,2 prosent. Det innebærer at det har vært en økning på henimot 131 000 passeringer.

Totalt for de tre bomstasjonene i Lister har veksten i år vært på 3,5 prosent. Det er stadig flere som benytter fylkesvei 465 mellom Farsund og Kvinesdal. Her har det vært en økning i bomstasjonen på 3,8 prosent. I bomstasjonen mellom Farsund og Lyngdal har veksten vært mer beskjeden, på kun 0,6 prosent.

 

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 17. september 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Samferdselsstatistikk 2018
  av jto, 24.05.19

  Rushtidsavgiften reduserer biltrafikken i Kristiansand

  Les mer
 • Tømmerstabel
  av jto, 23.05.19

  Agderfylkene får flere millioner til bedre forhold for tømmertransport

  Les mer
 • Akt Logo
  av jto, 22.05.19

  Svært positiv utvikling for Agder kollektivtrafikk AS

  Les mer