Rett over nyttår er det klart for anleggsstart på veiprosjektet fylkesvei 43 Farsund sentrum. Byggearbeidene skal pågå frem til mai 2017. Farsund kommune skal også gjøre arbeider i området samtidig med veiarbeidene. Prosjektet vil gjøre hovedveien gjennom sentrum mer tydelig for de som skal kjøre videre mot Vanse, samtidig som det skal bli mer trafikksikkert for sidegatene i Farsund sentrum.

Lindland Maskin AS har blitt valgt til entreprenør på prosjektet etter en anbudsrunde der firmaet leverte billigste tilbud. Lindland er klar til oppstart av anleggsarbeidene rett etter nyttår. Hele prosjektet skal være ferdig innen mai 2017. Det blir omkjøring i hele perioden via Strandgaten - Havnegaten - Lauervik terrasse. Det vil bli tilgang til Farsund senter gjennom hele anleggsperioden fra en av sidene.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. desember 2015 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Samferdselsstatistikk 2018
  av jto, 24.05.19

  Rushtidsavgiften reduserer biltrafikken i Kristiansand

  Les mer
 • Tømmerstabel
  av jto, 23.05.19

  Agderfylkene får flere millioner til bedre forhold for tømmertransport

  Les mer
 • Akt Logo
  av jto, 22.05.19

  Svært positiv utvikling for Agder kollektivtrafikk AS

  Les mer