Stine Portrett3

Elev- og lærlingombud, Stine Grimsrud

De siste fem årene har elev- og lærlingombudet arrangert en årlig lærlingkonferanse for alle lærlinger i Vest-Agder, i samarbeid med utdanningsavdelingen i fylket, LO, NHO og KS. Ombudet har ikke rom i sitt budsjett til å ta kostnaden for denne samlingen og søker fylkeskommunen om finansiell støtte til å dekke lærlingkonferansen i 2016. Fylkesutvalget besluttet i dag at fylkeskommunen bidrar med 33 000 kroner.

Lærlingkonferansen har vært arrangert i løpet av høsten. Lærlingene har fått inngående informasjon om plikter og rettigheter i arbeidslivet, både fra fylkeskommunen, LO, Arbeidstilsynet og Skatteetaten.

Fylkesordfører Terje Damman vurderer lærlingkonferansen som et viktig element i lærlingens utdanning og at det derfor viktig at konferansen holdes også i 2016. Han uttrykker at det må arbeides videre for å få til fremtidig finansiering fra partene i arbeidslivet til fremtidige konferanser.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. februar 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Eilert Sundt Vgs Skisseprosjekt Rambøll
  av jto, 13.02.19

  Grønt lys for skolebyggprosjekt i Farsund

  Les mer
 • Vennesla Vgs Miljøsertifisert
  av Vennesla kommune/Odd Inge Uleberg, 06.02.19

  Gratulerer til Vennesla videregående skole med miljøsertifikat

  Les mer
 • Kokkekonkurranse På Sam Eyde Vgs.
  av jto, 12.11.18

  Imponerende kvalitet på kokke- og servitørkonkurranse for lærlinger

  Les mer