Stine Portrett3

Elev- og lærlingombud, Stine Grimsrud

De siste fem årene har elev- og lærlingombudet arrangert en årlig lærlingkonferanse for alle lærlinger i Vest-Agder, i samarbeid med utdanningsavdelingen i fylket, LO, NHO og KS. Ombudet har ikke rom i sitt budsjett til å ta kostnaden for denne samlingen og søker fylkeskommunen om finansiell støtte til å dekke lærlingkonferansen i 2016. Fylkesutvalget besluttet i dag at fylkeskommunen bidrar med 33 000 kroner.

Lærlingkonferansen har vært arrangert i løpet av høsten. Lærlingene har fått inngående informasjon om plikter og rettigheter i arbeidslivet, både fra fylkeskommunen, LO, Arbeidstilsynet og Skatteetaten.

Fylkesordfører Terje Damman vurderer lærlingkonferansen som et viktig element i lærlingens utdanning og at det derfor viktig at konferansen holdes også i 2016. Han uttrykker at det må arbeides videre for å få til fremtidig finansiering fra partene i arbeidslivet til fremtidige konferanser.

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 4. februar 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer