CONNECT Norge er et internasjonalt, non-profit bedriftsnettverk som fremmer innovasjon og entreprenørskap ved å koble vekstbedrifter med kompetanse og kapital. CONNECT Sørlandet er en medlemsforening med 60 bedriftsmedlemmer og 20 investorer som dekker Agderfylkene. Connect Sørlandet har søkt Vest-Agder fylkeskommune om et tilskudd på 392.500 kroner til prosjektet "Tidligfasenettverk i Kristiansand". Fylkesutvalget imøtekom i går søknaden.

Formålet med investornettverkene er først og fremst å øke tilgangen til risikokapital til tidligfase selskaper (gründere), men samtidig også å skape en attraktiv arena for investorer som ønsker å investere tid og penger i tidligfasevirksomheter.

av Torkelsen, Jan H., publisert 31. august 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Næring

 • Gründeruka 18
  av jto, 17.10.18

  Bli med på Gründeruka Agder 12. – 18. november

  Les mer
 • Heiplansamling 2018 Øystein Kristensen Presenterer Data Fra Villreinprosjektet
  av bal, 13.09.18

  Vellykket Heiplansamling i Åseral

  Les mer
 • Fotolia 81155037 Sea Trout
  av cmd, 04.09.18

  Auksjon av fisketillatelser

  Les mer