På Idrettsfag ved Kvadraturen skolesenter vil elevene i løpet av tre år få utfolde seg i mange forskjellige idretter, aktiviteter og treningsformer. Også mer utradisjonelle aktiviteter som mange ikke har prøvd før. I tillegg skal idrettslinja ha ekstremsport. Går du på 9. – 10. trinn, har du mulighet til å få vite mer om tilbudet på årets utdanningsmesse i Gimlehallen 27. – 28. september. Da vil du få informasjon om idrettsfag generelt. 10. klassinger vil kunne få muligheten til å hospitere på Kvadraturen skolesenter en dag 29./30. november.

-Vi gleder oss til veien videre, skriver elevene på tilbudet på skolens nettside -På idrettsfag har vi mye moro! Noe av det vi satser på er et bra miljø. Uansett forutsetninger og ambisjonsnivå er det rom for alle. Vi har i dag en god miks av elever som driver aktivt med idrett på fritiden, og elever som synes at idrett og trening er morsomt. Vi har en god dialog med trenere/klubber slik at vi kan tilrettelegge best mulig for elevene.

Les mer her: http://www.kvadraturen.skolesenter.no/aktuelt/den-foerste-maaneden-med-idrettslinje-og-veien-videre/

 

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 23. september 2016 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Førerkort
  av jto, 25.06.19

  Enkelte kjøretimer blir ikke lenger regnet med i fraværsgrensen

  Les mer
 • Gratis Sommerkurs I 2019
  av jto, 05.06.19

  Gratis sommerkurs i matematikk og naturfag 2019

  Les mer
 • Datamus
  av jto, 22.05.19

  Vest-Agder får digital skolehelsetjeneste fra høsten

  Les mer