Kandidater med fullført bachelor i Opplevelsesbasert reiseliv ved UiA kan nå søke som trainee knyttet opp mot prosjektene "Smaken av Sydspissen" i regi av bedriftsnetterverk i Lindesnes kommune og "Lista fyr - naturlige opplevelser hele året" i regi av Farsund 365.

Se stillingsutlysningene her:  

"Smaken av Sydspissen" i regi av bedriftsnetterverk i Lindesnes kommune 

"Lista fyr - naturlige opplevelser hele året" i regi av Farsund 365.

Søknadsfrist for begge stillingene er 1. mai 2015.

 

GENERELT OM ORDNINGEN: Satser din virksomhet på opplevelser? Har dere en idé, men mangler noen som kan utvikle den videre? Engasjerer dere en trainee/kandidat med fullført bachelorprogram i "opplevelsesbasert reiseliv" fra Universitetet i Agder, kan Vest-Agder fylkeskommune gi økonomisk tilskudd tilsvarende en halv årslønn. Universitetet i Agder og fylkeskommunen samarbeider på fjerde året om denne trainee-ordningen. I den forbindelse søker vi nå etter bedrifter med relevante utviklingsprosjekt. Dere har ansettelses- og arbeidsgiveransvar, men vil få oppfølging fra både UiA (faglig veileder) og fylkeskommunen underveis og gjennom hele prosjektperioden (12-14 måneder).

Prosjekter med tydelig definerte utviklingsoppgaver, som også har overføringsverdi til andre deler av reiselivet, vil prioriteres. Inntil to prosjekter kan få tilskudd. Etter endt prosjektperiode skal trainee levere en rapport hvor resultater fra arbeides vil offentliggjøres. Søknadsfrist for prosjekter/virksomheter er 1. mars 2015. Søknad sendes via portalen www.regionalforvaltning.no.

Ta gjerne kontakt med ansvarlig rådgiver i fylkeskommunen Siv Hemsett (she@vaf.no / 90168086) for mer info.

 Foto: Anders Martinsen

HISTORIKK:

I 2012 ble prosjektene: "Gjenkjøp i praksis" med Visit Sørlandet AS/Arena USUS som arbeidsgiver og "Smaken av Sydspissen" med Lindesnes fyr som arbeidsgiver gjennomført. I 2013 ble prosjektet "Attraksjon Utsikten" med Innovasjon Kvinesdal som arbeidsgiver og prosjektleder valgt ut. Prosjektbeskrivelser og rapporter for de tre gjennomførte prosjekter kan lastes ned ved å klikke i lenkene under. I 2014 er prosjekt "Opplev Marnardal" valgt ut, og trainee startet opp i slutten av august 2014.

2012: Last ned prosjektbeskrivelsen og rapport for prosjektet "Gjenkjøp i praksis". 

2012: Last ned prosjektbeskrivelsen og rapporten for "Smaken av Sydspissen"

2013: Last ned prosjektbeskrivelse og rapport for "Attraksjon Utsikten"

2014: Last ned  prosjektbeskrivelse for "Opplev Marnardal". 

2015 er to prosjekter valgt ut. Se stillingsutlysningene for "Smaken av Sydspissen" i regi av bedriftsnetterverk i Lindesnes kommune og "Lista fyr - naturlige opplevelser hele året" i regi av Farsund 365. Søknadsfrist for begge stillingene er 1. mai 2015.

 

 

av Hemsett, Siv, publisert 15. juli 2014 | Skriv ut siden