Line Kamilla Nygaard Og Inger Hutchinson I USUS
Foto: Siv Hemsett, Vest-Agder fylkeskommune

Foto: Siv Hemsett, Vest-Agder fylkeskommune

Line Kamilla Nygård har de siste 12 måneder vært prosjektansatt som trainee hos USUS for å videreutvikle konseptet Barnas by Kristiansand. Prosjektet har vært gjennomført i samarbeid med Universitetet i Agder og Vest-Agder fylkeskommune.

Trainee ordningen gir uteksaminerte studenter fra bachelorprogrammet Reiselivsledelse mulighet til å søke på prosjektstillinger innen opplevelsesbasert reiseliv i Vest-Agder. Prosjektåret gjennomføres med tilskudd fra fylkeskommunen og teoretisk veiledning fra UiA. Dette året har Line Kamilla Nygård jobbet med prosjektet Barnas by Kristiansand i regi av næringsklyngen USUS AS, som og har vært arbeidsgiver. Her har Line Kamilla jobbet tett sammen med prosjektleder Inger Hutchinson i USUS. Næringsklyngen har forøvrig en sentral roll i arbeidet med å realisere den regionale besøksstrategien Besøk Agder 2030. I løpet av perioden har Line Kamilla blant annet jobbet med digital markedsføring, besøkskort for Barnas by Kristiansand og sertifisering og synliggjøring av barnevennlige bedrifter.

På evalueringsmøte som ble holdt på Fylkeshuset nylig fikk Line Kamilla mye skryt for det arbeidet hun har gjort de siste tolv måneder. 

Mer informasjon om trainee-ordning samt rapporten om Barnas by Kristiansand finner du her.

Last ned rapporten fra prosjektet her.

 

av Hemsett, Siv, publisert 10. september 2018 | Skriv ut siden