Refleksdagen markeres over hele landet torsdag 17. oktober. Målet er å få folk til å bruke refleks slik at de ikke havner i en ulykke. Er du blant de som glemmer refleksen? Bruk fem minutter på Refleksdagen og fest refleks på jakker og bagger. Det er en smart investering av tid! Kjøp også gjerne klær med refleks påsydd. Jo mer jo bedre. Da har du én ting mindre å huske på i hverdagen og er trygg i mørket.

Refleksdagen ble arrangert av Trygg Trafikk første gang i 2006, og er alltid tredje torsdag i oktober.

Trygg Trafikk og samarbeidspartnere markerer Refleksdagen over hele landet. Noen steder er det utdeling av reflekser, andre steder er det ulike aktiviteter for å få folk til å være synlige i mørket. Alle kan være med og både skoler, barnehager, bedrifter og organisasjoner engasjerer seg sterkt.

Theres Johaug designet årets reflekser til Refleksdagen 2019. Refleksene kan du kjøpe i nettbutikken til Reflexprodukter.

–– Det er stas å lansere årets designreflekser, nå som høsten er her og kveldene har blitt mørkere. Vi synes det er ekstra kult at refleksene gjenspeiler designeren. Johaug-refleksene er både sporty og sprudlende, samtidig som de er tidløse og tydelig inspirert av norsk natur, sier Ingrid Trømborg, kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk.

Her kan du lese «Therese Johaug er årets refleksdesigner».

 

 

av Torkelsen, Jan H., publisert 16. oktober 2019 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Specsavers Vant I 2019
  av elma11, 28.11.19

  Vinner av Jeg kjører grønt-kampanjen!

  Les mer
 • E39 Skilt
  av jto, 26.11.19

  Flere innspill til detaljregulering av ny E-39 i Lyngdal

  Les mer
 • Norges Lover Forsideutsnitt
  av jto, 25.11.19

  Vil ha overført skiltmyndigheten for fylkeveger til fylkeskommunen

  Les mer