Aasland opplyser i en pressemelding at hun derfor foreslår etablering av et register som skal gi enda bedre informasjon om skolen enn det vi har idag og som vil føre til målrettede og konkrete tiltak i forhold til kvalitetsutvikling og kvalitetskontroll. Registeret skal sørge for forbedret informasjon om det som skjer i skolen, effekter av ulike tiltak og skal brukes som grunnlag for statistikk, forskning og analyse i forbindelse med kvalitetsutvikling og kvalitetskontroll.

- Den seneste tids resultater på internasjonale undersøkelser som Pisa og Pirls, viser at det er et behov for denne type tiltak slik at man både lokalt og nasjonalt vil få nok informasjon og kunnskap til å jobbe målrettet og konkret i arbeidet med kvalitetsutvikling, sier Aasland.

av Torkelsen, Jan H., publisert 30. juni 2008 | Skriv ut siden

Siste fra Utdanning

 • Bonga -prosjekt
  av jto, 18.11.19

  Tangen videregående skole engasjert i Tanzania-prosjekt

  Les mer
 • Søgne Videregående Skole
  av jto, 15.11.19

  Søgne videregående skole inviterer til informasjonsmøte 20. november

  Les mer
 • Ungt Entreprenørskap Logo
  av jto, 06.11.19

  Ny langsiktig avtale mellom fylkeskommunen og Ungt entreprenørskap Agder

  Les mer