Fylkesutvalget gikk i dag, mot stemmene fra Frps to representanter, inn for at fylkestinget 20. oktober skal bevilge et samlet tilskudd på 15 millioner kroner til nytt bibliotek og kulturhus i Vennesla. I tillegg anbefales det at fylkeskommunen bevilger et årlig driftstilskudd på 200.000 kroner til innholdsproduksjonen fra 2011. Vest-Agder fylkeskommune inngikk i 2002 en intensjonsavtale med Vennesla kommune om et samarbeid om realisering av det regionale kulturhuset som et ledd i å bidra til utvikling av Vennesla sentrum. Tilskuddene som det nå legges opp til er et ledd i fylkeskommunens oppfølging av denne avtalen.

av Torkelsen, Jan H., publisert 9. oktober 2009 | Skriv ut siden

Siste fra Kultur

 • Juleverksted 2019
  av jto, 01.11.19

  Førjulsverksted på Sjølingstad og Vigeland hus

  Les mer
 • Publikumsmottak Kanonmuseet
  av jto, 28.10.19

  To millioner til publikumsmottak på kanonmuseet i Kristiansand

  Les mer
 • VAM
  av jto, 30.09.19

  Godt fjorår for Vest-Agder-museet

  Les mer