Trafikksikkerhetstiltaket TRAFO på Skandinavisk Opplæringssenter har nå vært i virksomhet i fem år. Over 5000 personer har gått gjennom det spesielle bygget hvor de via tekniske hjelpemidler opplever en dramatisk trafikkulykke og får snakke ut etterpå med profesjonelle instruktører. Tiltaket har ungdom mellom 18 til 24 år som hovedmålgruppe. Statoil har nå avtale med TRAFO om at alle selskapets sjåfører i Norge og Russland skal gjennomgå tilbudet. I tillegg må alle som skal drive med kontroller i Statens Vegvesen ha gått i gjennom. Avdelingsleder Geir Sundet opplyser at TRAFOEN nå ønsker flere brukergrupper.

av Torkelsen, Jan H., publisert 1. januar 0001 | Skriv ut siden

Siste fra Samferdsel

 • Nikkelverket Mobilitet
  av elma11, 10.11.19

  Arbeidsplasser i Kristiansandsregionen kan søke om å bli med i et prosjekt om grønne reisevaner

  Les mer
 • Gartnerløkka
  av jto, 08.11.19

  Areal- og transportplanutvalget ber departement og bystyre sikre fremdriften i Gartnerløkkeprosjektet

  Les mer
 • Logo -ATP-samarbeidet
  av jto, 08.11.19

  Kristiansandsregionen vil søke om 540 belønningsmillioner for årene 2020 til 2023

  Les mer